پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ اسفند ۱۳۹۶، ۱۱:۴۰

با حمایت بانک پاسارگاد صورت گرفت؛

افتتاح ۱۹ کیلومتر خط ریلی شرکت فولاد بوتیای ایرانیان

 افتتاح ۱۹ کیلومتر خط ریلی شرکت فولاد بوتیای ایرانیان

مراسم افتتاح خط ریلی، محوطه مانوری و تخلیه و بارگیری مجتمع فولاد بوتیای ایرانیان با حضور جمعی از مسئولان راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران (رجا) و مقامات استانی برگزار شد.

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر و به نقل از  بانک پاسارگاد، در این مراسم که روز سه‌شنبه ۲۲ اسفندماه و با حضور دکتر پورمند مدیرعامل شرکت هلدینگ میدکو، مهندس فیروزکوهی مدیرکل راه‌آهن استان کرمان و مهندس خسروی‌راد مدیرعامل شرکت فولاد بوتیای ایرانیان حضور داشتند اتصال ریلی مجتمع فولاد بوتیای ایرانیان به خط راه آهن جمهوری اسلامی ایران میسر و گامی بزرگ و موثر در رونق اقتصادی منطقه کرمان برداشته شد.

در مراسم افتتاح دکتر قاسمی مدیر عامل بانک پاسارگاد با اشاره به نامگذاری سایت بوتیا به نام نامی حضرت رسول اکرم (ص) ، گفت: افتتاح این پروژه توفیق جدیدی برای اقتصاد ملی رقم می‌زند.

در سالی که مزین به نام «اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال» است و در راستای توجه به مسئولیت‌های اجتماعی، این پروژه در چارچوب توافق اصولی شرکت هلدینگ میدکو با رجا جهت حمل و نقل مواد اولیه و محصولات تولیدی آن با مشارکت اداره راه آهن کرمان و شرکت فولاد بوتیای ایرانیان اجرا شد.

همزمان با برگزاری این مراسم، تجهیزات تخلیه کامیونی بار و تجهیزات جانبی پروژه شامل واگن برگردان، شارژ گندله، تخلیه کنسانتره و باسکول ریلی نیز افتتاح شد.

شرکت فولاد بوتیای ایرانیان یکی از ۱۷ شرکت زیر مجموعه شرکت توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه (هلدینگ میدکو) است که در زمینه تولید گندله فعال بوده و در آینده‌ای نزدیک آهن اسفنجی و انواع مقاطع خاص فولادی را تولید خواهد کرد.

کد خبر 4251710

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha